Participatieraad 

          Noard-East Fryslân & Dantumadiel 

                   © Copyright Participatieraad-Noardeast.nl
De Participatieraad geeft als gemeld bij onze visie, gevraagde- maar ook ongevraagde adviezen aan onze gemeente. Die adviesen moeten weloverwogen worden genomen en het liefst ook voorzien zijn van werkelijke feiten. Het is voor ons als raad onmogelijk om afzonderlijk een gemiddelde mening van onze samenleving vast te stellen over beleid en uitvoering. Daarom hebben we de hulp nodig van onze bewoners in de gemeenten Dantumadiel en Noard East Fryslân, ervaringsdeskundigen. Nou klinkt dat wel heel erg deftig, ervaringsdeskundigen, maar in principe is het eenvoudiger dan u denkt. We willen namelijk mensen peilen uit onze gemeenten welke in aanraking zijn (of geweest zijn) met actuele beleidsstukken. Dit gaat dan om een diversiteit van stukken, zoals bijvoorbeeld de WMO, Jeugdzorg, handicapten maar ook vervoer en zeker ook het uitkeringsbeleid. Dus heeft u bijvoorbeeld een uitkering van de gemeente, dan bent u uitermate geschikt om ons te voorzien van informatie over uw situatie. Medebewoners met een handicap of achterstand tot de arbeidsmarkt is ook typisch een onderwerp welke de revue zou kunnen passeren. Voor deze raadpleging zoeken we dus ervaringsdeskundigen, welke we een vraagstelling voor kunnen leggen- of waarvan we specifiek een detail zouden willen horen. Via onderstaand formulier kunt u zich hier voor aanmelden. We delen dan alle aangemelden in adviesgroepjes, afhankelijk van hun positie en kennis t.a.v. onderwerp. Met nadruk, het gaat dus alleen om inwoner van de gemeenten als aangegeven. We hopen op een groot aantal aanmeldingen, zodat we de stem van onze inwoners met grote zekerheid kunnen laten horen. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding en medewerking!

Ervaringdeskundigen gezocht!

Om een weloverwogen advies uit te kunnen brengen, willen we graag de mening horen van onze inwoners.


U kunt contact opnemen met onze ambtelijke secretaris bij vragen, problemen, of andere onderwerpen. Schriftelijk: Participatieraad Noardeast T.a.v. Beitske Boskma P/a : Hynsteblom 4, 9104 BR Damwâld Per mail: info@participatieraad-noardeast.nl Telefonisch: f: (0519) 298888

Contactgegevens

Participatieraad

Participatieraad 

      Noard-East Fryslân & Dantumadiel 

© Copyright Participatieraad-Noardeast.nl
De Participatieraad geeft als gemeld bij onze visie, gevraagde- maar ook ongevraagde adviezen aan onze gemeente. Die adviesen moeten weloverwogen worden genomen en het liefst ook voorzien zijn, van werkelijke feiten. Het is voor ons als raad onmogelijk om afzonderlijk een gemiddelde mening van onze samenleving vast te stellen over beleid en uitvoering. Daarom hebben we de hulp nodig van onze bewoners in de gemeenten Dantumadiel en Noard East Fryslân, ervaringsdeskundigen. Nou klinkt dat wel heel erg deftig, ervaringsdeskundigen, maar in principe is het eenvoudiger dan u denkt. We willen namelijk mensen peilen uit onze gemeenten welke in aanraking zijn (of geweest zijn) met actuele beleidsstukken. Dit gaat dan om een diversiteit van stukken, zoals bijvoorbeeld de WMO, Jeugdzorg, handicapten maar ook vervoer en zeker ook het uitkeringsbeleid. Dus heeft u bijvoorbeeld een uitkering van de gemeente, dan bent u uitermate geschikt om ons te voorzien van informatie over uw situatie. Medebewoners met een handicap of achterstand tot de arbeidsmarkt is ook typisch een onderwerp welke de revue zou kunnen passeren. Voor deze raadpleging zoeken we dus ervaringsdeskundigen, welke we een vraagstelling voor kunnen leggen- of waarvan we specifiek een detail zouden willen horen. Via onderstaand formulier kunt u zich hier voor aanmelden. We delen dan alle aangemelden in adviesgroepjes, afhankelijk van hun positie en kennis t.a.v. onderwerp. Met nadruk, het gaat dus alleen om inwoner van de gemeenten als aangegeven. We hopen op een groot aantal aanmeldingen, zodat we de stem van onze inwoners met grote zekerheid kunnen laten horen. We zullen zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding en medewerking!

Ervaringdeskundigen gezocht!

Om een weloverwogen advies uit te kunnen

brengen, willen we graag de mening horen van onze

inwoners!.

